Македонско сонце

Доколку се интересирате и сакате да бидете во тек со тоа како Македонците во Србија живеат, истото можете да го направите преку емисијата „Македонско сонце“, која што се емитува на РТ Војводина.


Оваа емисија на Интернет можете да ја најдете на YouTube каналот:

Facebook страна:

No comments: