Мис минглиш

На овогодинешниот избор за Мис на Македонија, од публиката избрана за мис беше Деспина Царева.[1]

Официјалниот назив на нејзината титула, како што може да се види од фотографијата (на лентата) е „Miss publika miss Macedonia 2013“ 


Титула напишана на англиски јазик со еден македонски збор напишан на латиница (publika) = минглиш.

No comments: