Написи без датум

Имам забележано дека неколку македонски портали, на написите кои што ги објавуваат, никаде немаат напишано од кој датум се. Па така доколку се пребарува за некој настан, и истиот се најде на некој од овие сајтови тој сепак останува безвреден со оглед на фактот дека не е спомнато кога се случил.Впрочем овој портал има и уште еден недостаток, а тоа е неможноста да се преберува низ него. Никаде нема поле за пребарување.

Се надевам дека ќе ги исправат овие недостатоци што би било и во интерес на читателите, а со самото тоа и во нивен интерес.

No comments: