Дубиоза Колектив со концерт во Штип

Вечерва (29 јули 2013) со почеток во 20:00 часот, еден од најпознатите балкански музички бендови, Дубиоза Колектив ќе одржи бесплатен концерт во Штип на улица „Ванчо Прќе“ (едносмерната) како дел од снимањето на филмот „Лазар“.


Дополнително:

No comments: