Александар Велики - часовник

Освен што е име на македонскиот антички крал и славен војсководец, Александар Велики (Alexander the Great) е и модел на луксузен часовник.


Овој часовник е произведен во 2011 година од швајцарската компанија Ulysse Nardin, а доколку ви се допаѓа и сакате да си купите еден, имајте предвид дека е произведен во само 100 броја.

No comments: