Антиквизатори 18

Антиквизатори #018, Нека биде светлина!


Автор на стрипот Александар Стеванов; фонт Damn Noisy Kids; адаптирање на фонтот на кирилица Стефан К.

Верзија на епизодата на хрватски јазик - Neka bude svjetlost!; Текстот е според Biblija online, hrvatski prijevodLink

No comments: