Македонски модни блогери

Едно од најчесто поставуваните прашање при интервјуирање на личност која што се занимава со мода во Македонија е - колку Македонците ги следат најновите модни трендови. Па ако се суди според бројот на македонски модни блогови, Македонците речиси ништо друго не ги интересира повеќе од модата.


Македонските модни блогери се организирани во истоимената FB страница (Macedonian fashion bloggers; Македонски модни блогери), а во продолжение ви ја претставуваме целосната листа на нивните блогови:

http://amolusso.blogspot.com/
http://makedonskimodenblog.com/
http://darkbloomv.wordpress.com/
http://makeupandbeautymk.blogspot.com/
http://rosee96.blogspot.com/
http://insidethebworld.blogspot.com/
http://shybutsecretlyfab.blogspot.com/
http://angeladissected.blogspot.com/
http://mariosdesigns.blogspot.com/
http://aleksandrinavezilka.wordpress.com/
http://sekymorrison.blogspot.com/
http://besimplebehappyfashion.blogspot.com/
http://sarahsstuffs.blogspot.com/
http://youlen.wordpress.com/
http://alexandrainwonderland1.wordpress.com/
http://lextravagance.blogspot.com/
http://jzj-zlatko.blogspot.com/
http://citymoontonight.blogspot.com/
http://www.starduststain.com/
http://mimiinciarasworld2.wordpress.com/
http://lipsofurbancashmere.blogspot.com/
http://salvajeylibre8.wordpress.com/
http://www.simsworld.me/

Дополнително: