ТВ Ретро

Доколку имате носталгија по сериите кои што пред десет, дваесет и повеќе години се емитуваа на некоја од македонските телевизија (пред сè МТВ), блогот ТВ ретро (mtvretro.blogspot.com) е идеалното место за вас

На овој блог можете да ги погледнете сериите: Дајте музика, Комедијанти, Погрешно време, Големи и мали, Чудовишта од нашиот град, Македонски народни приказни, Булки крај шините, Белото Циганче, Опстанок, Бушава азбука, Наше маало, Салон Хармони и многу други.