Чувството кога...

Чувството кога сте индиска блогерка, а вашиот блог го читаат и во Македонија - бесценето.

Имено, ова денеска (8 јуни 2013) го доживеа блогерката payal.k.

Во написот MACEDONIA! F..k yeah! објавен на нејзиниот блог The Floating Bed (kpayal.blogspot.com), во споделената Sitemeter статистиката за посети на блогот, се гледа дека меѓу другите има и 13 посети од Македонија.

Во истиот напис, блогерката payal.k саркастично вели дека токму затоа го обожава блогирањето, затоа што отсекогаш сакала некој што живее на место кое што звучи како „Македонија“ да ги чита глупостите кои што таа ги пишува.

Па мило ми е дека некој незнаен херој од Македонија успеал да ѝ ја исполни желбата :)

No comments: