Го сакам ГТЦ

Кога ќе помислам на Скопје, една од првите слики кои ми се појавуваат во мисли е онаа на ГТЦ.


Затоа, и не само затоа, давам поддршка на иницијативата насловена „Го сакам ГТЦ“ на Асоцијацијата на архитекти на Македонија.


На веб страницата Кирилица (www.kirilica.com.mk) има поставено анкета со прашањето „Ја поддржувате ли идејата за барокна фасада на ГТЦ?“. Моменталните резултати се овие:


Дополнително:

No comments: