2013 Young Life Service Project - Macedonia

Во Април, 2013 година, средношколци волонтери од ширум целиот свет се собраа во Македонија за да изградат неколку детски игралишта за да донесат радост за нашите најмлади. Ова е само дел од нивната работа. [Македонци]

2013 Young Life Service Project -Macedonia from Aaron Kalms on Vimeo.

No comments: