Донт ју „Муле“ ми!

Вчера (09/04/2013) на сајтот Радио Слободна Европа, еврокомесарот Штефан Филе, во самиот наслов на написот беше наречен „Муле“.
 
Со грешката „Муле“, пред 19 часа

Набргу грешката беше исправена и за жал не стигнав да направам принтскрин на самиот сајт. Сепак како потврда на погоре напишаното успеав да направам принтскрин на споделен линк од статијата на FB, каде што поправената грешка не беше регистрирана, односно на кој што стоеше насловот онаков каков што првично беше објавен.

Со поправената грешка, пред неколку минутки

За оние кои што можеби би спореле дека принтскринот не е ништо друго туку обична PS манипулација, еве и директна врска кон споделениот напис на FB.

No comments: