Тајните на Тетово

На 10 февруари оваа година, ја претставивме веб страната посветена на градот Прилеп (Old Prilep), а во овој блог напис ви претставуваме уште една веб страна посветена на македонски град, овој пат тоа е градот Тетово.

Страната www.gavro.com.mk, посветена во целост на тетовската историја е креирана од историчарот Дарко Гавро од Тетово. Доколку сакате да учествувате во некоја од дискусиите за овој град, тоа можете да го направите на FB групата - www.facebook.com/groups/tetovo/

No comments: