Патриотски таблички

Три патриотски сликчиња во вид на таблички за автомобил, погодни и за десктоп позадина. Изработени од авторот на блогот Cula.

За да ги видите и останатите кликнете на следниот ЛИНК!

Achtung! Achtung! Ако случајно решите да залепите едно вакво сликче на вашиот автомобил, под никакви услови немојте со него да одите на гости кај нашиот јужен сосед :)

I, Macedonian

No comments: