Името не се продава

Помфрит - 40 денари; Голема кока кола - 60 денари; Хамбургер - 100 денари...

Името - бесценето!


Наградно прашање: Зошто "предавниците" не успеаа да го продадат името?

Џокер: Од истата причина поради којашто "патриотите" не успеаа да ја продадат месечината.

Одговор: Затоа што не можеш да продадеш нешто што не е твое!

1 comment:

Anonymous said...

nice macedonian! :) http://dslrjourney.blogspot.com