Контрапорака до чичко од Америка

Се чудам со кој памет луѓето се осмелуваат да бараат од една земја да си го смени името.

„Тешко е, кога знаете кој е вашиот прв избор, да се обидете да најдете начин за заедничка основа, но мислам дека е важно македонското раководство да се фокусира на наградата, а тоа е солидна иднина во рамки на НАТО и ЕУ, што е примамливо“

Чичко од Америка разбирам дека веројатно си глупав и следователно мислиш дека и во Македонија луѓето се глупави ама тоа не ти е оправдување за да си го пикаш газот каде што не му е местото. Ќе да ти е тешко со „мањакот“ на памет кој што го имаш, ама прочитај прво за егзодусот на Македонците од Р. Грција, научи за основните човекови права па дури потоа отворај уста и изигравај шериф.

Би сакал да ти порачам да ја пуштиш ќерка ти да снима порно филмови. Знаеш секогаш е тешко во такви ситуации и веројатно мислиш дека сè уште е невина ама помисли на блескавата иднина која што може да ја има во таа индустрија. Фокусирај се на тоа колку мажи во долгите осамени зимски ноќи би усреќила со тие филмчиња.

Примамливо нели?

No comments: